Sällsporda gäster

JAG HAR FAKTISKT väntat på dem. Det var så länge sedan de hälsade på. Men idag stod de nere vid äppelträden och tuggade på de gamla äpplena på marken. En ko och en kalv.

Jag vet inte om faran för älgarnas liv är helt över ännu? Här såg de i alla fall ut att ha en lugn och bekymmerslös lunch i solen.

Själv har jag inte heller förtagit mig idag. Första formhalvan till händerna blev påbörjad, men naturligtvs tog silikonet slut! Nu måste jag beställa mer.
Arrangemanget ser lite fånigt ut, som om jag ville visa upp mina skruvtvingar, men det funkar och jag slipper spika eller skruva ihop formsidorna. Och så råkar jag ha några skruvtvingar.


Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sällsporda gäster

  1. Redaktören skriver:

    Snäll vet jag inte, men jag har i alla fall ingen bössa. Jag tror att de har märkt det. Ja silikonet tog slut – fast jag såg egentligen redan i burken att det inte skulle räcka. Det finns som tur är mer där det kommer ifrån. Det vet jag för jag jobbar där. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Du måste ha varit väldigt snäll mot älgarna tidigare eftersom de kommit tillbaka. Själv skulle jag nog nöja mig med att titta på dem genom fönstret. Retsamt att silikonen tog slut just när du har skruvat i alla dessa skruvtvingar. (Nytt ord för mig – man lär sig!)
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *