Skrea strand


JAG FORTSÄTTER med mina hågkomster till min ’illustrerade samling’ och jag vrider, ändrar och lägger till, allt efter hur det passar mig. En del är förstås rena påhitt ifråga om upplevelser. I nuläget det mesta faktiskt. Men allt har väl ändå sin sanna kärna längst in, är det inte så med fantasierna också?
Och så övar jag mig med pennan. Det behöver jag alltid. Dagens bild är från Skrea strand. Där har jag faktiskt varit i min barndom.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Skrea strand

  1. Redaktören skriver:

    Jag haver bedrivit studier. ;)
    Ronny

  2. Musikanta skriver:

    Det skulle ha kunnat vara jag om du hade ritat håret blont och längre. Bilringen är perfekt!
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *