Vem är du själv?

-Vem är du själv, svarade pojken, innan hon ens hunnit öppna sin mun.

FÖR TRETTIO år sedan sysslade jag också med mysko idéer och projekt på min fritid. Bland annat en ofullbordad saga i blyerts, typ ”Alices lillasyster”, där ett oförhappandes ned- eller inramlande i en annan, högst förunderlig värld, syntes mig vara ett utomordentligt inspirerande koncept. Nu minns jag den bara som ”Vilsesviten”.
Det blev aldrig mer av idén än en svit på ett tjugotal bilder. Sen kom en attraktiv anställning som stal allt mitt fokus från det personliga knåpandet. Originalet och ett par andra bilder i sviten verkar vara borta. När jag blir riktig pensionär ska jag tota ihop en hel saga.


Det här inlägget postades i Nostalgia / Arkivrelaterat, Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vem är du själv?

  1. Redaktören skriver:

    Ja det roade och fängslade mig då, medan det pågick. För det är ju så med en del projekt; man blir ”bergtagen”. Och inget hindrar väl att något liknande kommer igång igen, rätt som det är. ;)
    Ronny

  2. Musikanta skriver:

    Jag tror aldrig du blir en riktig pensionär. Du kan nog inte avhålla dig från jobbet. Synd kanske eftersom det här uppslaget verkar vara ett frö till något väldigt spännande.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *