Värdshuset i 3D

DET GÅR VÄL AN att rita sitt hus själv när det inte är på allvar. Det finns sedan ett antal år tillbaka ett program att ladda ner, SketchUp, som gör det möjligt också för en högst medelteknisk person som jag att gå från tanke till 3D-visualiserat hus. Lätt och kul, men också lätt att ”såga av för mycket”. Ångraknappen är guld värd!


Nu råkade jag kanske bygga lite för litet. Någon måttsättning förekommer inte i mitt projekt och då går det som det går. Egentligen är det nog den medföljande ”gubben” som är för stor. Eller också är det perspektivet som gör att interiören ser så mycket större ut?

Jag ska inte använda ritningen till något särskilt. 3D-huset ska bara hysa mina funderingar kring planlösningen. För det är ju så att Madame Sashigawas hus har nästan identiska fasader, fram- och baksida. Således har gästerna en egen utgång till stigen upp mot skogen. Praktiskt ifall det skulle behövas under natten. För något bekvämlighetshus har inte uppförts ännu.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *