Ny ’editor’

GRATIS ATT ANVÄNDA för eget, ickekommersiellt hemmabruk. Ett redigeringsprogram för bildspel. Så det är väl bara att testa då? I alla fall finns bättre möjlighet att välja bildernas och övertoningarnas längd. Ner till 0,2 sekunds varaktighet för enskilda bilder tycks gå bra. Men då blir det bara en glimt – eller en blink. (Jag övar i tekniken med att justera Norikos flirt, fast varken hon eller den ska vara med.)

Redigeringen av ljudspåret verkar däremot otympligt och jag har redan fått ta bort filen, lägga in den på nytt och börja om. Men det kanske bara är att jag är ovan? Jag får väl ge den här ’editorn’ lite mer tid.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *