Från höst till vår


ETT HALVÅR – från slutet av oktober till början av maj (ungefär). Det är den tid som påhittet om Madame Sashigawa utspelar sig under, och jag har försökt att få fram de skiftande bakgrundsfärgerna något sånär för att stämma ungefärligt med respektive månad och årstid.
Byn har inte mycket med historien att göra. Knappt något alls faktiskt. Kikori Sashigawa bor ju inte där, utan högre upp i bergssluttningen. Nej, det här är nog mer som vinjetter. Eller kanske som ett slags kireji? Men det fattas också bilder ännu och det här är kanske för att ta lite ledigt ifrån frihandsritandet ett slag. Och detta ska ju också göras.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *