Svårt liv

I VÄNTAN PÅ att få se mitt första egna litterära verk i tryck, och medan det senaste vinterprojektet ligger och mognar, uppstår förstås frågan: Vad ska jag hitta på nu?
”Diverselådorna” i datorn innehåller påbörjade saker, avstannade och övergivna projekt, lösa idéer och flummiga hugskott. Flera bara som en titel eller omslagssida. Några mer substantiella, till och med framskridna manus finns också i samlingen. Och så poppar nya impulser fram då och då.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det finns alltså saker att fortsätta med om jag vill, men då måste det förstås stämma med vad jag har lust att göra och vilken idé som känns bärig. Jag har aldrig problem med att ömka mig och att tycka jag har ett svårt liv.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *