Stapplande början

Om du råkat hamna på den här webbplatsen ser du snart att den är nystartad. Trevande håller jag på att försöka få grepp om tekniken och få sakerna på rätt plats. Att bara sätta sig in i hur bloggsystemet fungerar var lite motigt, sedan HTML har det hänt en hel del. Det kan alltså vara lite si och så med både strukturen och utseendet, men jag hoppas kunna åstadkomma mer ordning och stil efterhand.

Det blir inte tal om dagliga inlägg, utan mer sporadiska. Som ett veckomagasin kanske? Eller som gamla ”Hvar 14:e dag”.

Redaktören
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Stapplande början

 1. Redaktören skriver:

  Roligt att du hittade hit Petra! Ja kanske var gamla bloggen en förövning? I alla fall ville jag ha min ”plats” på en egen domän. Tack så mycket! Damen är faktiskt redan torr och kan få lite hull till, innan finliret börjar. Nu har du väl själv fullt upp? Jag ska väl titta bort till dig och se vad du hittar på i trädgården. Här har krokus kommit upp, men inte mycket mer ;)

 2. petra skriver:

  Hej,
  vad glad jag blev att jag hittade dig igen.
  ArtCaprice är also nedlagd.
  Vilken härlig dam som ligger på tork ;O)
  Trevlig helg, Petra B.

 3. Dotran skriver:

  Tja, strukturen sköter sig väl mestadels själv – jag ser att du har den goda smaken att använda WordPress, redan där är ju halva jobbet gjort! Jag är långt ifrån expert (än iaf…!), men rodda WP-blogg har jag ju gjort i några år, så hojta om det är nåt särskilt du undrar – jag kanske vet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *