Ett illavarslande tecken?

Den genanta avsaknaden!

DU SER DET naturligtvis direkt, har kanske sett det på de tidigare bilderna också (utan att kommentera! ;) Jag har varken sett eller tänkt på det – inte förrän idag då jag gjorde den generande upptäckten. Obegripligt! Sånt här har väl aldrig hänt mig förut. Är det månne ett illavarslande tecken på någon sinnenas avtrubbning? Det hoppas jag verkligen inte inte! Det är nog bara en tillfällighet. Kanske har jag grunnat för mycket på tårna, fingrarna och andra knepiga partier och därför totalt glömt bort den här lilla men så viktiga detaljen. Det blir alltså min första åtgärd vid nästa arbetspass: att förse figuren med en navel.

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *