70 besökare, 900 pageviews…

…OCH 100 KOMMENTARER. Vid middagstid! Tänk om min enkla blogg vore så intressant! Nej så kul är det inte. Jag tycker det är ganska oartigt att besöka andras sidor bara för att värpa sina sökmotorbefrämjande gökägg. Mest oförskämt är det nog med de här skruvade kommentarerna: ”Great post with lots of imotprant stuff”, ”Unbelievable how well-wrttein and informative this was”. Jag undrar förresten varför ett ord hela tiden måste vara felstavat? Och ”well-written”, när man kommenterar en bild? Jo, jag inser avsaknaden av mänsklig närvaro i besöken, men lite vett och etikett kunde man väl bygga in i automatiken?

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på 70 besökare, 900 pageviews…

  1. Redaktören skriver:

    Jag har kikat på det där, men har inte haft mer besvär än jag klarat (genom städning). Jag drar mig lite för att registrera mig, igen. Men för att få den där API-nyckeln blir jag väl tvungen. Om jag vill mota Olle i grind.

  2. Dotran skriver:

    Du måste ha spamskydd. http://akismet.com/ Det här har jag (och hade redan på wordpress.com-tiden) och det fångar upp det mesta. Tror du kan söka fram det genom WP-panelen också (Installera nytt tillägg).

    Spam, spam, spam… http://www.youtube.com/watch?v=g8huXkSaL7o ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *