Vax?

Just påbörjad 20 cm figur. Vax på ståltråd.

ETT KLIBBIGT MEDIUM, vilket är till både för- och nackdel. Det fäster bra på sig själv, men också på modellerpinnar och fingrar. Vax. Jag har ändå vissa skäl att välja vax denna gång, eller snarare en vision om att nå ett visst resultat med vax. Därför har jag smält ihop en specialblandning av olika vaxsorter och pulver från Kinn. I kvällstimmen monterade jag en ställning av stadig ståltråd att börja bygga på. Tanken är att det här lilla projektet inte får ta för lång tid i anspråk. Det är ett åtagande lite vid sidan om, där figuren ska ingå i min del av ett slags konstnärligt teamwork. Figuren ska helst gå att göra detaljerad trots det ringa formatet. Vi får se…

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *