Une sirène fâché en papier-maché

Dåligt humör?

DÅLIGT HUMÖR – hur ser det ut egentligen? Det är vad jag försöker komma på. (Jo, jag har använt spegel). Hur modellerar man fram en sån sinnesstämning? Jag vill inte ha någon överdriven ilska utan ett mer buttert och truligt uttryck och det är jätteviktigt att jag får det precis som jag vill. Det är mycket kvar att göra; händerna snidar jag separat i grovformad papier-maché, armarna ska få mjukt hull och ojämnheter ska jämnas och slipas och putsas och… Ingen tidsmässig panik precis, även om det är mycket kvar, men jag har annat som ska hinna bli färdigt också. Det känns värre.

 

Redaktören

 

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *