Före…

OM JAG lägger in den här bilden av min lilla studio i offentligt ljus, som ”Före”, bör väl den psykologiska pressen att inom rimlig tid också kunna presentera ett ”Efter” bli tillräckligt stor för att få igång motivationen. Till att totalsanera alltså. Eller tänker jag fel?

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Före…

  1. Redaktören skriver:

    Nej tyvärr Bibbi, inte mysig alls! Det här är en själslig belastning som helt klart påverkar ”produktionen” negativt. Men nu har jag ju stuckit ut hakan lite och måste för skams skull kunna presentera en ”motbild” inom en någorlunda nära framtid. Eller hur? :)

  2. Bibbi Bergkvist skriver:

    Mysig ”röra” med spännande klet! Här har en produktiv konstnär jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *