Papier-maché – ett bloggens sammelsurium

EN HEL DEL BESÖKARE på mitt enkla webbmagasin kommer via googling på papier-maché. Det är roligt. Dels för att det är ett fantastiskt material som jag  gärna tipsar om (så gott jag kan) och dels för att ju fler som skapar i pappersmassa – desto fler kommer att utveckla materialet. En del hastar vidare – kanske de inte hittar något intressant eller användbart. Det är synd! En del här ligger som inlägg, annat som fasta sidor. Jag har visserligen en sökapparat, men kanske skulle papier-machén samlas på något bättre sätt?

Gammal gulnad övningstorso.

Den här insikten ger mig förstås en påstötning om att revidera och ”städa” i bloggen, se över sidor, bilder och text för att kanske kunna skapa mer överskådlighet, förtydligande och struktur på mina funderingar kring materialet. Inte för att jag tror mig vara expert på området, men för att vi som gillar materialet kanske skulle kunna kommunicera och ge varandra impulser och tips.
Men när ska jag ta mig tid till att redigera dessa inlägg, sidor och PDF-dokument?

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *