Och nu – något helt annat


(Naturligtvis sitter jag inte och ritar 30 fruktflugor när jag har dator. Annat var det på ”den gamla goda tiden”. Idag har jag ändå ohelgat vilodagen med att teckna flugor – inte bara dessa, och inte bara flugor. Att jobba hemma innebär att man får lägga arbetspassen då luckor av frid och arbetsro uppstår: skolförmiddagar och söndagar t.ex. Måndagar är ofta ”lämningsdagar”, de är också fasta telefontidsdagar på Kinn. Telefonsvarsavlyssningsdagarna fördelar sig över veckan, liksom e-mailsvarsdagarna. Därutöver tar hushåll och transporttjänst sin del av veckan – men resten är min egen tid!)

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *