Uppdrag

DET ÄR BEHAGLIGT med vardagarna efter helgerna, när livet får komma in i den välkända rytmen igen. Ett intressant illustrationsuppdrag hjälper till att väcka anden och att få igång den praktiska kreativiteten. Det är också rätt så lagom portion med en tredagarsvecka att börja med. Man bör ta det försiktigt då man är ovan.
På bordet ligger en medicinsk artikel som bland annat ska ha bilder av celler, virus, makrofager och underliga molekyler. Jag tycker det är spännande med människokroppen, dess kemi och mekanik – och med människan som levande företeelse. Artikeln handlar om rökningens och alkoholens skadliga inverkan på kroppens system.

Efter julens överdrivna näringsintag och ringa fysiska aktivitet vore det nog på sin plats att betänka ett par av nyårslöftena i alla fall. Jag har tagit ett par kortare promenader och det gjorde inte ont – så dessa kan jag tänka mig att utsträcka något. Sen får jag väl välja bort de fetare inslagen i kosthållningen igen. Och det blir en värre prövning.

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *