Missade Melodifestivalen – igen

POPULÄRMUSIKEN NUFÖRTIDEN har för mig stora likheter Mac Donalds hamburgare: snabbt tillagade enligt standarden och smakar likadant, vad de än råkar heta. Jag avstår från bådadera. Det här aversiva symptomet beror förstås bara på åldern. Mina föräldrar tyckte likadant om schlagerlåtarna på den ”gamla goda tiden” – då de ändå var ganska bra. Och de åt inte hamburgare. Så mitt svala intresse för Melodifestivaler är kanske bara ett normalitetstecken. Därför missar jag troligen fortsättningen också.

De muntra fruarna i Winsor med sir Falstaff.

Samtidigt sände SVT2 ”Muntra fruarna i Winsor”, spelad på kopian av The Globe, Shakespeares egen teater i London. Det var ett gott alternativ, med ett lättsamt stycke och en välspelande ensemble. Spännande annorlunda scenrum också. Jag skulle inte haft något emot att se en pjäs på plats.

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *