Rätten att få ändra sig II

Lagt på hyllan, bokstavligt – inte bildligt!

NÄR DET GÄLLER MIG och mina aktuella projekt, är jag som ett rö* för vinden. Lätt vajar jag än hit, än dit. Grannbykonceptet var vagt från början, sen trodde jag att jag fick en bäring att gå på. Men den kreativa kompassen visar troligen fel. Det känns som läge att ändra sig, vilket jag ju har rätt till. Jag har ändå inte hunnit så långt ännu. En omgång pusselbitar i papier-maché ligger på hyllan i väntan på att ”geniet” ska drabba mig – nästa ligger i formarna och torkar.

*Ordet rö är väl bara ett korsordsord numera men betecknar strå, vippa, grässtängel eller vass o. dyl.

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *