Nu är det vår!

3g28

SÅDANA HÄR DAGAR dagar känns livet fjärilslätt och nästan bekymmerslöst. Sol och lite lagom vind = tork- och slipväder! Och så är det ju skönt att jobba ute, lyssna på fågelkvittret och få lite D-vitamin. Första friluftsfikat också. Jag tror också att jag blev lite uppmuntrad av att tänka på att jag hela 10 dagar kvar. Kanske ska jag rent av hinna bli klar, trots att mycket arbete återstår.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu är det vår!

  1. Redaktören skriver:

    Tack! Just nu tror jag att jag hinner bli färdig i tid. Vi får se om prognosen håller. :)

  2. Ingrid Bengtsson skriver:

    Oj vad du har kommit långt med skulpturerna! Jättevackra!
    Hälsningar
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *