Finalmente

3g37HÄR SLUTAR BERÄTTELSEN om de tre gracerna som blev tvillingar. Berättelsen om huru genväg kanske blev senväg, om hur ovilligt fukten lämnar pappersmassan och om hur oåtkomliga utrymmen skapas i en skulptur – och om allt det andra. Projektet som startade i februari och som beredde mig en hel del huvudbry under processen, hamnade praktiskt taget i centrum idag. Mitt i Bredaryds Sporthall.

Men nu är Kulturdagen över, både tvillingarna och jag är hemma igen. Antagligen kommer ett nytt projekt igång igen – så småningom. Men nu först får det bli paus, uppröjning, städning och sedan ritbordsarbete en tid framöver.

Redaktören

Redaktören

 

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Okategoriserade, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *