Då så flickor…

3g35DÅ ÅKER VI! Färdiga eller inte (jag hade kunna ägna en vecka till på make-up) – detta var hämtningsdagen. Systrarna och ett par andra objekt åkte med skåpbil och jag med resten i min egen. Bredaryd – grannbyn, har i morgon, söndag, sin 21:a ”Kulturdag i Bredaryd”!
Det är alltså en lång tradition i den här orten, att sätta hela byn och en vid omkrets på fötter, för att ta sig runt och uppleva en mängd olika kulturella yttringar. I Sporthallen presenterar sig 6 målande, fotande och videoskapande konstnärer – och så jag, som gillar att knåda deg.
Efter att ha haft tillfälle att tjuvkika på medutställarnas verk, känner jag mig lite som en katt bland idel hermeliner – en joker i leken. Till råga på allt fick jag fick breda ut mig över den centrala golvytan i hallen. Det förpliktigar, på något vis. Nåja, mina gamla pjäser och ett par purfärska tyfoida tvillingar – jag får väl (eventuellt) se och höra vad publiken tycker i morgon? Evenemanget startar med mitt favoband: Ukuleleuktetten och sedan invigningstal av ortens mediaprofil, Lars Alkner och stipendieutdelning!

3g36

Och då känner jag: Nä, men, inte ska väl jag va me’ på tockna här evenemanger?

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Okategoriserade, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

2 svar på Då så flickor…

 1. Redaktören skriver:

  Tack Malin! Tja, de blev väl nästan färdiga i alla fall och en del uppseende väckte de båda: Jaså! Papper? Rätt så trött igår kväll men tycker det var kul. Respons på mailen också – det är också trevligt.
  Är det så att du fått energi och inspiration, Malin, är jag jätteglad! Upp med garagedörren och ut med nät och andra armeringsgrejjer! Såna här dagar är det obetalbart att jobba utomhus i sol, till fågelsång och milda vindar.
  Ronny

 2. Malin skriver:

  Åh så fina systrarna vart!! Vilket arbete! Jag är ganska säker på att alla dina skulpturer vart väldigt uppskattade på evenemanget, dom är ju helt fantastiska.
  Och jag tycker då systrarna ser väldigt färdiga och välputsade ut:-) Antar att man kan hålla på med sliparbetet i all oändlighet om man vill! (jag ska fortsätta lite på min..)
  Som jag sagt tidigare, det är så inspirerande att läsa om hur du jobbar med skulpturerna och papiermachén. Nu fick jag ny energi igen att börja på nya projekt:-)
  Så härligt att kunna jobba utomhus när vädret tillåter med!

  Tack för inspirationen!
  Hälsningar/Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *