Från BB-avdelningen meddelas:

katt11

Avdelningens specialbyggda förlossningsrum.

UNDER SENA KVÄLLEN, Kr. himf. dag, nedkom lilla randiga fru Morre med tre eller fyra välskapta ungar (informationen från vår utsände är tyvärr bristfällig). Trött men tillsynes belåten, vilar modern ut medan döttrar/söner intar sina första måltider i jordelivet. Med hänsyn till den sena timmen och med tillbörlig respekt för familjelivets okränkbara integritet och helgd, kommer redaktionen inte att visa bilder på syskonskaran förrän tidigast i morgondagens utgåva. Dock ska vi på redaktionen inte vara sena att framföra våra varmaste gratulationer till nu (ca) 16-barnsmamman Morre. Likaledes sänder vi våra lyckönskningar till den säkert stolte fadern i sin frånvaro. Denne har säkerligen ännu inte nåtts av det glada budskapet. (Äldste sonen Bugsy, visade tydligt intresse för sin ljuva moders belägenhet och sina småsyskons ankomst, men motades bryskt ut av avdelningspersonalen).

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *