When I’m sixtie-four

”When I get older losing my hair,
Many years from now,
Will you still be sending me a valentine
Birthday greetings bottle of wine?

If I’d been out till quarter to three
Would you lock the door,
Will you still need me, will you still feed me,
When I’m sixty-four?”    (Lennon/McCartney)

OCH IDAG ÄR JAG DÄR. Håret – ja minst hälften har fallit av. Flinten började glänsa för sådär femton, tjugo år sedan. Valentinkort får jag inga – födelsedagshälsningar, ja men inget vin skickat. Det hade också varit trevligt. Men jag har någon som inte låser mig ute när jag gjort något dumt och som behöver mig och som föder mig ännu. Och det är ju verkligen inte så dumt!

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *