Konstnatten

NÄR AFTONDUNKLET tätnar den 27 september får du mycket att göra när du ska ta dig runt på Öland, därhelst fyr och flamma flämtar och Konsten, i hundratals uttryck attityder och speglingar, lockar på allehanda platser. Men det blir nog värt besvär, det är jag säker på!

 

 

Att medverka i evenemanget är en ny erfarenhet för mig, men som tur är har jag bara en mindre roll som inbjuden deltagande. Andra, garvade utställare gör slitgörat och håller i trådarna. Ann Hulthen som driver Beteby Konstgård, Blå Husets konstnärspar, Christin och Stefan Bennedahl från Värnamo, kommer med samlingsutställningen ”En glimt av Änglar”, där de tre samt inbjudna vänner exponerar sina olika verk under det antydda andlig-mytologiska temat. Här finns måleriet, skulpturerna, foto och text. Det blir änglar i mer eller mindre konkret form, tanke och mening – inte alltid änglalikt.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Okategoriserade, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *