Gråvädersgrubbel

gaasVAD GÖR MAN när man inte vet riktigt vad man ska hitta på, eller inte har det där drivet som uppstår när ett projekt väl kommit igång? Tja man kan ju skissa på de vaga idéer man har och hoppas på att något tänder till och alstrar energi. Ja, fortfarande är det nog just energin som saknas. Men det är nog inte bara den som felar, det är också tilliten till den egna förmågan som brister. Fast så har det ju alltid varit, av och till. Kanske är det trots allt lättjan som jag ska bearbeta först och främst? Och kanske tända ett ljus? Det var ju förskräckligt så mörkt det blivit.
(Den här skissen har ingen ideell koppling till de stackars kinesiska angorakaninerna. Deras lidanden kom jag att tänka på först efter att jag ritat bilden. Jag tänkte nog på mat.)

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gråvädersgrubbel

  1. Redaktören skriver:

    Ett tomt och vitt pappersark, eller annan yta, innebär alltid ett motstånd, ett hinder. Ibland går det att övervinna hindret. ;) Tack så mycket! Men husen ritar sig nästan själva och med skuggor är det ju så att om min vänstra kind är varm, ska skuggorna falla till höger i bilden.
    Kaffe (hellre än te) och en lussebulle låter inte alls dumt. (Jag såg ju ditt lussebak på Facebook.) Strategin är bra!

  2. Musikanta skriver:

    Jag älskar dina hus! Alla skuggor åt rätt håll också. Du borde nästan skämmas över att inte ha tilltro till din förmåga när du är så enormt skicklig.

    Man kan tända ett ljus och man kan dricka en kopp te och äta en lussebulle till som jag tänker göra just nu – för att få lite energi till en skiss som jag tänkte ut i natt när jag inte kunde somna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *