Nämen…!

inks3JAG STUVAR OM lite i magazinet. Bloggen Inkspots har sett nästan likadan ut sedan starten och det är en del ordningar jag vill ändra på. Till exempel finns inte ”Andras verk” kvar som egen avdelning. Saker som jag hittar och gillar kommer ändå in i ”löpet” och kan dessutom sökas i lilla sökrutan. Att ha privilegierade med egna sidor blir lite för mycket favoriserande. Det är egentligen bara Redaktörer som beviljas såna förmåner. Och en sån är ju jag.

webbsidaÄNDÅ VET JAG INTE riktigt hur jag vill ha det, jag vet bara att jag inte är riktigt nöjd. Mer ”ordning och reda” kanske? Det var ju en känd paroll. Fast nu har det blivit en antiparoll. Bloggen är i alla fall tänkt att lägga tonvikt på bild och audiovisuella uttryck i allmänhet och egna strävanden med teckning och skulptur i synnerhet. Papier-machésidorna får rätt många besök, vilket ju indikerar vad jag kanske borde lägga fokus på? Mer papier-maché. Det tål att grunnas på. Lite struktur och överskådlighet skulle nog inte skada i alla fall.

Nefertiti - odödlig.

Även då var Nefertiti med.

AV EN REN HÄNDELSE finner jag just nu att den här lilla bloggen fyller år i morgon. Redan 3 år bliven efter ett gnälligt inledningsinlägg. Då ondgjorde jag mig över samtidskonsten som uttryck och att så många av denna samtida konsts utövare tycks lägga mest energi på att ”bli någon” och minst på att ”åstadkomma något”.
Nu må inlägget vara glömt och ligga underst i högen, ehuru den gamle redaktören fortfarande vägrar att begapa fusket och lättjan i ”konstsalongerna”.

Hur länge, hur ofta eller varför jag skulle blogga visste jag inte då. Helt säker är jag fortfarande inte, men kanske det klarna under året?

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nämen…!

  1. Redaktören skriver:

    Tack Ingrid – och tack för varningen! Jag kan väl säga så här: Jag är ganska nöjd med ansiktet – det är mest ”nervsystemet” jag vill förbättra. Små ansiktslyftningar har förekommit då och då och kan hända igen, men huvuddragen är och förblir de samma tills vidare. :)

  2. Musikanta skriver:

    Jag tycker att bloggen är fin som den är. Stuva inte om den för mycket bara!
    Ingrid som har försökt att ändra mall några gånger men som alltid gått tillbaka till den ursprungliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *