En slags seglats

prj02FLITENS LANTÄRNA TÄND. Ett ljus i mörkret, en fyrs ledsagande strålar över mörkan hav, som ger den vilsne nytt hopp om att finna farleden. Jag har sedan några dagar anfäktats av en av de intressantare idéer som dykt upp – och tillika ett uppslag av den sorten som häftar sig fast och inte låter sig skakas av. Idén är bara bra – men hur kan jag förvalta det här pundet? Envetet arbete under X antal veckor är en komponent, tekniken en annan. Vad går att göra med min bristfälliga maskinella utrustning? Antagligen får jag kompensera med än mer kroppsarbete (puh!). Svårast blir i alla fall att hålla fast kurs, undvika blindskär och förrädiska rev och med anpassad segelyta hålla kompassriktningen. Då kanske jag rent av når den mystiska destinationen på denna mitt ritbords sommarseglats.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på En slags seglats

  1. Redaktören skriver:

    Ja, se det är det garanterat ingen som vet. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Vad månde bliva av detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *