Myllertillägg

marknad

(Klicka så får du en större bild.)

DET ÄR SNART DAGS att skapa en egen kategori för alla arkivfynd. Jag blir mer och mer övertygad om att det är hög tid att se vad som ska sparas (av ovissa skäl) och vad som ska gå i brasan. Den här ska jag spara ett tag till. Den tog nog ett par dagar att göra.
Det var en helsidesillustration till ett specialnummer om sommarsveriges alla marknader, lågpris- och utförsäljningar. Hemmets Journal, någon gång på 80-talet. När bilden beställdes ville man ha ett myller av figurer – och arvodet utökades därför med ett ”myllertillägg”.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Nostalgia / Arkivrelaterat, Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Myllertillägg

  1. Redaktören skriver:

    Ingrid, men sånt här tar mycket mindre plats i helt plant format. Och tack! Men att spela orgel med alla fingrar och båda fötterna – och kunna få fram underbar musik, är något som jag BEUNDRAR! ;)

  2. Musikanta skriver:

    Den ska du rama in om du inte gjort det tidigare. Bäst gillar jag den lilla flickan som tappat sin ballong. Skulle kunna vara min Lissa.
    Ingrid som alltid är lika full av beundran inför din skicklighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *