Lekamlig och själslig status

Y-streamer3EN AKUT GREJ ska lösas på; nu bara två veckor. En rätt marig sak, eftersom jag inte har riktigt grepp om vad jag ska hitta på. Hemlig också, så ni får inget veta ännu. Det är såna här situationer som jag alltid försätter mig i. Varför? Förkyld till råga på allt, i denna ljuva sommartid! Hosta och snörvel under svalors pilande flykt kring skirgrön lind och till östergöks (tröstergöks?) fjärran ackompanjemang!
Förkylningar går dock över efter vad min erfarenhet säger. Än är det inte riktigt dags för sotdöden. Så pass väl känner jag min lekamen. Sanningen att säga (även om jag går miste om en del sympatier) är att jag redan känner mig bättre. I morgon ska jag jobba någon timme i arla stund med mitt civila arbete och sedan bär det av ner i källaren för det här ovan nämnda uppdraget.
PROJEKTET (det andra och just nu alltöverskuggande) som naturligtvis pockar på, är med i tankarna. Visionen tecknar lite skarpare konturer och jag känner mig inspirerad. Under juni, juli och augusti ska det nog kunna bli mer koncentrerat arbete med det. Det här ”jag-kan-ju-inte-ens-rita-längre-syndromet” som låder vid mitt psyke, måste nödvändigtvis bearbetas och på något sätt kureras!

För övrigt tycker jag detta är rätta receptet för snarlika åkommor:

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lekamlig och själslig status

 1. Redaktören skriver:

  Monica Zetterlund var unik! Vad mer kan sägas? Just den här sången hade jag inte hört på länge. Tyckte det var roligt att länka in den.

  Nej, du har förstås rätt. Det var dumt skrivet. (Men det kan ju vara syftet som är hemligt – inte själva uppdraget. ;)

 2. Musikanta skriver:

  Älskar MZ. Hörde henne allra första gången i radio från Köpenhamn 1958 och blev helt – hysterisk, ja på ett glatt sätt. Jag vet att jag sa att jag tyckte hon sjöng lika bra som Ella Fitzgerald, som då var min stora idol och att det var den första riktiga svenska jzzsångerskan som jag hade hört. Det var hon ju också!
  Det är väl inte så svårt att vara hemlig när man inte själv vet vad det ska bli av saker och ting…
  Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *