Majnatt

miljötest2

KLOCKAN TICKAR PÅ och här sitter jag och testar miljö på övertid. Frivilligt! Nu har jag ju redan kommit till de större utmaningarna. De svåraste och samtidigt de roligaste: att få till miljö och personage. Att det handlar om en liten ö har nog framgått redan, fastän jag föresatt mig att lägga locket på. Här har jag ’kletat’ med PhotoShop, vilket jag ska sen kommer att undvika i möjligaste mån. Jag vill ha mina streck och penseldrag kvar. Men just nu är det ett enkelt sätt att förvandla dag till natt på skärmen. Det ger mig frihet att riskfritt prova mig fram utan att behöva börja om från början hela tiden. Det är datorns välsignelse, liksom den underbara ångra-knappen. Men nu är det natt på riktigt och det är väl dags att ”släcka, låsa och gå hem”.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *