Det bidde en katt!?

snck13

Jordens kladdigaste materia heter silikon.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det bidde en katt!?

  1. Redaktören skriver:

    Ingrid! Du ska absolut fortsätta att måla! Men det skulle inte hindra dig från att skaffa en rejäl lerklump heller. Om målning är bra för själen, är modellering bra för både själen och kroppen. Det är en hel-njutning som ger bra gymnastik för fingrar, händer och armar. Ja, hela kroppen faktiskt. Och ett sällan känt välbefinnande!
    Det stadium jag är inne i just nu, med formtillverkning, är inte svårt, utan mest jobbigt och regelstyrt. Men det leder (förhoppningsvis) fram till ett slutresultat. Eftersom originalet är modellerat i plastillina, har det inte den beständighet som är önskvärd. Med ett beställt ”verk” som detta, kan jag ju också unna mig själv ett exemplar, när jag ändå har gjutformen.

  2. Musikanta skriver:

    Jag ska nog inte försöka mig på det :-)!
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *