Det kom en låda…

…FRÅN KINN.COM, eller rättare sagt; jag fick åka och hämta den i stan, ifall jag inte ville vänta tills utkörningen på måndag eftermiddag. Det ville jag inte. Dyrbara dagar vill jag ogärna förlora i onödan. Den snälla lantbrevbäraren som jag lurpassat på en god stund, hjälpte till med att ringa in till Postens företagsservice där paketet faktiskt låg och ordna så att jag enkelt kunde hämta ut lådan där.
– Ta med dig legget, sa hon, och kör in på baksidan, så ordnar det sig.

knn

Nu har jag fem kilo silikon av bästa sort, tixotropmedel, gipsbinda och gips. Nu är det bara att vänta på att solen ska stiga upp. För nu ska det bli en gjutform som håller! Visst, formen gör sig inte själv. En hel del tänkande återstår och flera moment med sina härdningstider återstår. Men det här har jag ju gjort förr, så det känns lugnt.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det kom en låda…

  1. Redaktören skriver:

    Alltså – länkar tycker jag är själva grejen med Internet, så det har jag inget emot. Själv frågar jag bara ibland när jag länkar. Tvärtom, är det ju lite smickrande om man har något som kan vara intressant för andra. ;)
    Ronny

  2. Musikanta skriver:

    Jag har lagt till din blogg i min blogglista. Förstår inte varför jag inte gjort det tidigare. Men det beror väl på att jag brukar gå in på din blogg via FB. Förhoppningsvis har du inte något emot det.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *