Frisyrförslagen (med tillägg)

frisyr_gsIGÅR (i morse) BAD JAG om hjälp med frisyrvalet till ”Badnymfen”. Jag har redan fått ett par bra skisser på tänkbara hårarrangemang.

Nummer 1 (Git) skickar en kreation med hårband som samlar en ganska vild kalufs.  Den här tilltalar mig mycket. Hårbandet är väl en ganska vanlig assessoir i såna här sammanhang? Att forma bandet skulle vara roligt – själva hårtofsen blir värre, men naturligtvis en utmaning. En pigg och lite tuff modell som kan passa utmärkt till det jag tänkt mig. I motsats till Git själv tycker jag den här skissen är riktigt bra! Det var just såna här snabbskisser det handlade om.

frisyr_ab

Nummer 2 (Ann) föreslår en mer frisläppt stil, à lá femme de nature, med förföriskt flödande lockar i riklig mängd. Klassiskt kvinnligt! Även här är genomförande en källa till eftertanke, eftersom jag ska göra annat också i sommar.
Stort tack för förslagen. Hur det blir till slut vet ingen ännu, men jag har stor hjälp av era idéer i mina frisyrfunderingar. Eftersom det inte är dags för hårstyling ännu finns tid för fler förslag (men det ska vara hemritat!).

bnf07Det är utan tvekan en tidskrävande metod jag valt. För att inte klämma på ”mjukdelar” där epoxipastan ännu inte hårdnat, måste jag låta den kemiska processen verka i några timmar efter varje modelleringspass. Jag har passat på att gröpa ur plats för ögon. Ibland formar jag två lagom stora kulor som jag monterar in i groparna. Sen är det bara att bygga på med ögonlock mm. Sen kommer mer slipning, mer modellering och så vidare…  Men Nymfen ska väl kunna sjösättas i juni i alla fall. (Fast man vet aldrig när det är jag som håller på.)

Tillägg: Ett förslag till har kommit in. Det var riktigt roligt det här!

frisyr_ikNummer 3 (Ingrid), föreslår en allround, enkelt rak och strikt, men icke desto mindre chic toilet! Page, med lugg till strax ovan ögonen – en intellektuell nymf. Absolut en kandidat!

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

3 svar på Frisyrförslagen (med tillägg)

 1. Musikanta skriver:

  Roligt att du uppskattade min skiss.
  Ha det gott!
  Ingrid som tycker att det ska bli spännande att se baljtjejen när hon blir färdig så småningom.

 2. Redaktören skriver:

  Och ett bra förslag! Fin skiss, det tackar jag för! :)
  Ronny

 3. Musikanta skriver:

  Nu har jag ju gjort min plikt och lämnat mitt förslag. Håll till godo!
  Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *