I hamn!

CoeurvolantSÄSONGENS projekt är i hamn! Inte något filmiskt mästerverk förstås, men ändå gjort. 6 minuters visningstid. Med Bach. Nu ska jag småpyssla med annat så att jag inte råkar in den så trista ”koman” som brukar följa mina intensiva perioder av skapande. Fjorårets ”ABC-trams” hjälpte mig då, men blev inte riktigt avslutat. Kanske något att ta sig an när höstmörkret höljer sig över stugan? För att sedan klara den bistra övervintringen, har jag fått en idé till försvar mot leda och längtan. Idén knyter delvis an till tidigare övningar i blyerts och jag ser framför mig ett tomt ritbord med bara ritblocket och pennorna. Och så fantasierna och de små embryonala hugskott som trängs i huvudet. Så, genom att så fort som möjligt segla ut på en ny hälsosam resa, i maklig takt, planerar jag att ta mig igenom den kommande istiden.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

3 svar på I hamn!

 1. Redaktören skriver:

  Ja, Ingrid. Liksom förra året blev jag färdig i tid. Fast när dataprogrammet (editorn där alla bilder skulle läggas på rad och tidsbestämmas mm.), började med att tramsa, fick jag kalla fötter. Men det gick bra i alla fall. Dock… jag är verkligen amatör i de här sammanhangen. Men en glad sådan. ;)
  Jag lägger säkerligen en länk på bloggen efter premiären.

 2. Musikanta skriver:

  Hoppas vi får se den live så småningom!

 3. Musikanta skriver:

  Måste i alla fall kännas väldigt skönt att du hann med ditt projekt!
  Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *