Ingen tvekan

RÅFILMEN” FÄRDIG. Nu gör jag bara lite justeringar och smärre ändringar, sen får det minsann vara bra. Och då ser det ju ut som om jag får lite tid över innan ”den 26:e. Inte för att jag har svårt att göra av med tid, men eftersom det är andra gången nu, blir jag lite misstänksam. Har jag gått och blivit effektiv på äldre dar?

prsskrta

Någon ”träjler”, som brukligt är inför premiärer, har jag inte satt ihop. Ännu. Det får räcka med några stilstudier på huvudpersonerna.
Och i morgon får det bli vilodag. I stället för projektarbete ska jag göra den vart fjärde år så högtidliga färden till vallokalen. Något tvekan om vad jag ska rösta på föreligger inte. Sen blir det ”valvaka” mot aftonen.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *