Thrillerweekend

keyhole2SJÄLVA ”SPELUPPLÄGGET” är igång. Från bildbehandlaren går alla sessorna till videoeditorn. När alla bilder är inlagda ska varje ruta få sitt tidsvärde och eventuella övertoning. Tyvärr kan jag inte gruppera bilder som ska ha samma värden, det skulle gå mycket fortare. Men man får vara glad åt allt det som går att göra med programmet.

scen_4-5

Ett videospår (skulle gärna haft två) och flera ljudspår finns att laborera med. Om inte editorn får spel på något vis (jag fick lite skrämselhicka, när jag inte lyckades starta programmet i eftermiddags) så kan det bli en intressant helg. Men allt kan hända när det gäller tekniken. Det blir en thriller.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *