Snart land i sikte?

keyhole2IDAG VAR JAG EFFEKTIV. Alla bilder skannade och ytterligare ett par bildserier (scener?) är förberedda för att bli bildrutor. Mycket datorjobb med ”trotjänarprogrammet”. Att sätta ihop en berättelse så här, gör en rätt så självsvåldig. Det blir som jag vill och i den här sagan dör alla. Bara så ni vet. (För det har jag helt maktgalet bestämt!)

 Scen17-18

Så ikväll är det en sån kväll då jag är på den optimistiska sidan. Jag andas tillförsikt, även om det är en bra bit kvar till hamn. Så här långt i projektet kan jag konstatera att jag gjort en mängd eftergifter, tagit genvägar och strukit vissa uppslag. Ursprungsidén har jag dock vårdat och bevarat, så den finns kvar och verkar fungera. Vi får väl se i vilket skick skutan anlägger kaj.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *