I väntan på vintern

The Swing at the Edge of Time.

Swinging at the Rim of Earth.

JAG TROR DET får räcka så här, så länge. Någon komplettering eller ändring blir det säkert innan jag känner mig helt färdig. Det blir i alla fall projicerad visning på Blå Husets i Alandsryd årliga Julutställning. Då hoppas jag ha löst ljudspåret på bästa sätt.
Egentligen tror jag att jag kommit över ”Håglösheten” för länge sen. Terapin har hjälpt och jag motade Olle i grind. Fast det går aldrig att ropa hej innan man är torrskodd över bäcken. Jag får nog sjuttsingen se till att hålla mig igång. Hösten är ännu bara halvvägs och det stora tunga mörkret lurar därute. Men jag har planer för att även i fortsättningen hålla Olle utanför grinden. (Stackars Olle förresten! Den Olle jag känner får gärna komma innanför.) I vinter hade jag planer på att vara igång med PROJEKTET (ja, med stora bokstäver), det som skulle vara lika mycket arbete som energikälla. Men det är inte säkert att jag hinner komma igång. En vän har indikerat att han är sugen på samarbete – och sånt triggar ju. Vedbo’n är full, jag har tänkt på vinterdäcken och snart har jag brygd på gång också. Så jag tycker jag kan se Kung Bores ankomst an med ett dovt dunkande lejonhjärta i bröstet.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på I väntan på vintern

 1. Redaktören skriver:

  Höstarna brukar sjuda av aktiviteter – överallt. Att tiden då går fortare är väl både bra och mindre bra. Det är lättare att ”transportera” sig närmare och förbi vintersolståndet, men å andra sidan vill man ju inte slösa med tiden heller. Men det tror jag inte vi gör, eller hur? Och mörkret; det finns ju lampor. ;)
  Värst är snön! Den är bara i vägen och till besvär. MEN! Utan den skulle man heller inte njuta så mycket av dagsmejan och barmarksfläckarna när sen våren äntligen kommer!
  Har du så mycket med musik på gång får väl måleriet vänta då. Till det är ju ändå dagsljuset en fördel.

 2. Musikanta skriver:

  Vadå? Redan i januari vänder det ju och det är ju inte långt dit!

  Just nu har jag så mycket att göra att jag inte hinner med att måla en enda tavla. Repetitioner varje vecka med min kör, uppsjungning med kören i kyrkan och på julfest. En annan kör som också ska ha julfest och som jag också ska repetera med och uppträda med. Inte hinner jag se efter om det är mörkt eller ljust ute…

  Fast ni brukar ju ha hemska vintrar där nere på småländska höglandet så jag förstår om du inte ser fram emot den/dem. Skönt i alla fall att du hittat tillbaka till ditt sanna energiska jag!
  Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *