And the winner is…

lucia2GÄNGET VAR HÄR, vår vänkrets av relativt jämnåriga med närliggande intressen . Ur en av bilarna kom ett fyrmanna luciatåg. Vackert, om än med något överåriga traditionsbärare!
Inte så sällan förekommer lekar och spel vid våra träffar och Stefan är därvidlag en pålitlig lekledare/tävlingsproducent. Ikväll blev det till att rådbråka minnet. För hur är det egentligen med det internationella bokstaveringsalfabetet, när det nu plötsligt är det saken gäller? Har man sett många amerikanska filmer, så sitter det väl där, någonstans i hjärnbarken: Alfa, Bravo, Charlie, Delta…  Visst, en hel del Hollywoodprodukter har jag nog glott på och dramatiska kommunikationer mellan stridande förband ekar i huvudet – men hela listan!
Det råkade sig ändå så att Redaktören kammade hem flest rätt och fick erhålla det hedersamma priset: Ett pussel.

pussel

Världens (enl. Guinness Rekordbok) minsta industriellt tillverkade träpussel. Mått: 65×55 mm och 143 illsmå bitar!

 Jag gillar att lägga pussel, när jag väl är igång. Problemet är alltid att man ska ha en yta som inte behövs till annat under en (o)viss tid. Det här fragmenterade familjeporträttet är befriat från kravet på fredad yta och jag ska skaka om bitarna, förvara dem i en glasburk med lock och anta utmaningen att återställa den kungliga familjen igen. Man kan förvisso fundera över det meningsfulla i att lägga pussel, men är man nu en vinnare så är man och då gör man vad som förväntas av en.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Ett svar på And the winner is…

  1. Musikanta skriver:

    Jag älskar din snöakvarell!
    God Jul önskar Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *