Hur och varför?

MIN MENTOR HAR lagt upp sin blogg på bockarna och dragit presenningen över. Jag får en melankolisk känsla av saknad och hoppas hon sjösätter den igen. Någon gång. Men det är ju också på sätt och vis förståeligt att sluta med något som inte längre känns motiverat. Att blogga – varför gör man det egentligen? Om det hotar att bli en ritual för ritualens skull och om syfte och mening tappats bort, ja då kan man börja fundera.

inkvinjettOch funderar gör jag också. Vad vill jag med min blogg? Hur meningsfulla är mina inlägg och för vem/vilka postar jag? Papier-machésidorna är de som får flest besökare – via sökmotorerna. Alltså borde jag hålla den avdelningen fräsch och ämnet aktuellt. Men jag sysslar ju inte alltid med pappersmassa. ”Bläckstänk och pennstreck” syftar på de platta bilderna. Det jag håller på med är förstås intressant för mig och jag gläntar gärna på dörren till mina arbetsrum. Men har andra egentligen någon behållning av att se sånt, att läsa vad jag tänker och gör? Det är nog dags för en genomgång av argumenten när det gäller Inkspots framtid också.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur och varför?

  1. Redaktören skriver:

    Jag fortsätter nog lite till. Det är ju en ganska trevlig syssla. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Det är alltid roligt att läsa din blogg. Framför allt gillar jag dina illustrationer. Det vore mycket tråkigt om du slutade blogga.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *