Han heter nog Joy

Earth20150201_72

Frolics by a Hidden Pond on Earth.

ANFRÄTT AV samvetets svidande syra, har jag givit den stackars haren existensen åter. Tills vidare. Jag har försökt skapa en idyll till och med, där han kan leka och fröjdas. Så är det att vara allsmäktig ”kreatör”, om än makten bara räcker till papprets kanter. Återstår att se hur länge jag står ut med lille Joy. Ja, jag tror han heter så.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Han heter nog Joy

  1. Redaktören skriver:

    Jo, det har jag förvisso gjort. Rena lustmordet! Men jag kom på att det kan ha hänt saker innan dess. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Jag trodde du tog livet av den stackars haren eftersom han hade harpest. Fast då skulle han väl inte smakat särskilt bra, antar jag. Jag är glad för att du väckt upp honom till liv. Undrens tid är inte förbi…
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *