Kvantfysiskt stekt hare

A Diminutive sense of Decency on Earth.

DET BLIR EN bild då och då till samlingen. Nummer 17 scannade jag idag. Temat ”Last Life on Earth” har fått lite modifikation och det skulle mycket väl kunna ta en ny vändning: ”New Life on Earth”. Det har ju råkat uppstå ett läge som jag själv inte har full koll på och om kvantfysiken* dessutom blandar sig i händelseförloppet kan nästan vad som helst ske.
Den grillade haren är således inte död, bara välstekt och han är ännu med i leken vilket förra inlägget visar. I en parallell verklighet kan vi hoppa bakåt i tiden och studera hur det var med haren när han just anlänt. Långt innan han hamnade på spettet! Hans oblyga entré är beklaglig, ehuru helt naturlig. Men allt som är naturligt är ju inte trevligt och moraliskt. Tyvärr!

*Syrran tipsade om denna mystiska faktor.
Redaktören

Redaktören/Kreatören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *