Också en utmaning

EarthbksvkrtJUST NU ÄR jag som trollbunden av ”Vårprojektet” och annat känns ovidkommande. Så är det med såna här skaparkickar. Prova själv! Jag hade visst råkat ange Pingst som färdigdatum, men det gäller nog bara teckningarna. Det fattas hälften ännu och högen växer lånsamt. Men det är ju egentligen dumt att tänka på datum. Det måste vara en yrkesskada. Det här får bli klart när det blir. Om det blir. Det här är en fråga om förhöjd livskvalitet. Hälsokost för sinnet!
Sen måste jag ändå hitta rätt när det gäller texten, i den mån jag kan? Något alternativ finns inte; mina egna barn måste jag själv ta hand om. Jag skulle i alla fall inte kunna anlita någon till det, eftersom det här är en direkt utväxt från mig själv. Men ord är också bilder och jag har börjat prova. Det fanns titlar till de första bilderna på engelska – nu blir det på svenska. Jag testar snuttar om högst fyra rader per bild, i smal spalt. Det är också en utmaning.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.