Å vilken onyttig helg!

monsterclay3

”Sam” som produkttest.

SÄLLAN HAR JAG väl känt så här starkt att jag lyckats med en veckovändare. Snudd på succé! Inga körningar, mer än för livsmedelsinköp i klassen Halv kundvagn. Åligganden i köket har kunnat inskränkas till Snabbmatsklassen med ett litet inövat extranummer: Sockerkaka på 45 minuter. Resten av helgen har jag i stort sett ägt.
….Tid till förfogande. Det är fint det, särskilt om man är förberedd. Annars kan man lätt råka i förvirring och handlingsförlamning. Detta är i och för sig inget farligt, men det kan leda till ”måndagsvåndan” (när man inser att helgen är över) och en besvärande varför-fick-jag-inget-gjort-frustrations-känsla intar ens sinne. Kan man bara hantera sådan oföranmäld frihet, vilket jag anser mig kunna, blir ett par egna dagar till en uppenbarelse av hur livet kan vara. En vink om Meningen med livet.
….Att kunna jobba vidare med lerprovet medan majvindarna drar moln över himlen, ömsom regnmoln och att till och med kunna sätta på sig lurarna med väl vald musik i öronen… tja, det är ju ingen mänsklig rättighet precis. Det är ett osannolikt och oväntat privilegium. Ha en skön ny vecka!

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.