”Hos dig eller hos mig?”

baegare3INSTRUKTION och VARUDEMO – Jag tycker det är stimulerande att få förfrågan om kurser. På Kinn.com har vi ju varit på väg ett par gånger, men det har ännu inte gått hela vägen. Idag kom en förfrågan från Örebro om privat förevisning. Åka dit med bilen fullastad eller en grupp som kommer hit? Sistnämnda verkar enklast för mig. Nu när ateljén (garaget) håller på att utrymmas, kan det bli en bra lokal med utrymme för form-och gjutvisning. Lite grejer upp från huvudkontoret bara. Så det blir hos mig!
….Just nu är jag inne i ett petigt miniskulpterande. Jag försöker få fram en snygg modell till en snapsbägare äggkopp i egen design. Vi går ju mot midsommar och vad vore sillbordet utan snaps ägg? Men det är knepigt. Och jag tror det går fortare att jobba i större format. Fortsättningen är silikonform och sedan tenngjutning. Undrar om tennet hinner rinna ner i bägarens tunna väggar innan det stelnar? Nå, vägen dit har många anhalter. Bäst jag tar dem en i sänder och i rätt ordning. Att få fason på originalen blir en bra början.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.