Så småningom

instltn

JAG HAR JOBBAT lite med lera de senaste dagarna. Inför måndagens jobb, Skapande skola, vill jag ha några referensobjekt med mig. Det är alltid lättast så. Sen har jag knådat ihop flera mindre klumpar av plastelina till en stor. Något annat mål med än en diffus idé finns inte. Efter att jag tagit bilden till det här inlägget, får jag för mig att det skulle ha kunnat vara en installation. Om man tänker bort källarfönstret och istället föreställer sig en vit gallerivägg.
Men sånt sysslar jag ju inte med. Överhuvudtaget har det varit dåligt med sysslandet senaste tiden. Dagens övning var nog mest för att ha någon liten kontakt med det kreativa. Å andra sidan har det hänt ett smärre under i stora verkstan. Det kommer jag dock inte att redogöra för innan det är helt färdigt.
Tre dagar med de små konstnärerna, de verkligt kreativa, ska bli stimulerande och roligt. Sen får vi väl se om det inte kommer igång någonting nytt här också. Så småningom.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.