Tre

baegare3cDET HÄR kommer att ta tid! Alla detaljerna, alla småvrår och förkrympta proportioner gör mig galen. Gånger tre! Men trenne var mytens nornor och trenne bägare ville jag göra. Så jag får stå mitt kast och hålla på ett tag till. Ett bra tag till, som det ser ut. Två leror med två olika karaktärer. Jag har ännu inte bestämt mig för vilken jag trivs bäst med för såna här pillerijobb.
….Urđr, Verđandi & Skuld frambar inte vikingarnas dryckjom precis, utan hade mer med den tidens människors liv och öden att göra. Så som jag fattat saken. Men i min sekulära idé ska dessa tre minibeläten gärna få bjuda mig: en som bedövning för mitt olyckliga öde (den allra minsta). Den andra för styrka mig i varandets alla prövningar (något större). Den tredje slutligen för att stålsätta mig inför allt jag ännu måste göra (den ska jag vidga kalken på så att det går i mer). Om nu den här idén kommer så långt som till utskänkning förstås.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.