Lågtryck

satSOMMARVÄDRET KAN MAN förstås alltid ha synpunkter på. Synd om alla som får semestern mer eller mindre spolierad av kyla, regn och blåst. Men det här är ändå bra mycket trevligare än att pulsa i snö och dra ytterrocken tätt omkring sig. Och det har ju växt bra. Hustruns rabatter växer frodigt. Ros och klematis, akleia, astillbe och allt vad det heter, klär husfoten i vackraste färger. Nej lågtryck är inte så farliga. Och huset är ju ihåligt.

rbtt

Sol och sommarväder piggar förstås upp. Luckorna i molntäcket är välkomna. Inte tu tal om annat. Att kunna stiga ut barfota i gräsen och dra i sig lite extra syre innan innan kaffet. Det mår jag inte dåligt av. Jag kan slå upp garageporten och låta ljus och luft flöda in i verkstan.
Men det är ju också lite småmysigt att sitta vid ritbordet och lyssna till regnet också. Eller rent av sträcka ut mig med bokläsning när det finns tid till förfogande. Långa stunder kan jag glömma bort lågtrycken.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.