Trögstartad

akvrll

NU BYTER JAG medium för ett tag. Det här borde ha varit gjort, men det har ju faktiskt varit semestertider, eller? Det är en slags ”specialbeställning”. Såna gör jag av princip inte, men alla regler har sina undantag. Ingen deadline – då går det så här. Man får vänta, eller sparka på mig. Nu vaknade jag förvisso av mig själv. Och det känns väl lämpligt att börja från grunden på pappret, för att se var det leder. Att jag dragit på uppgiften kan delvis bero på en ingående komponent, som just inte är min specialitet. Så nu ska jag ikläda mig min yrkesroll och visa (mig själv) vad jag går för. Och det är ju alltid bara starten som är trög och tar lite extra energi.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.