Permittering

silvijaVI BLIR ÄLDRE. Vi når vår pensionsålder och turen har kanske kommit till denne magre man. Nu, efter att ha assisterat mig i så många år. Det är en 3-d referens för en medicinsk tecknare, inte överansträngd; skruvar och ståltrådar är relativt intakta. Plasten är något gulnad av åldern och han kan behöva lite smårenovering. Men fysiken är det annars inget fel på. Det är bara det att han blivit övertalig. Arbetsmarknaden ser helt annorlunda ut nu, än när han tillträdde. Vem har nytta av ett avdankat benrangel? Inte jag. Här står han bara och är i vägen och samlar damm.

svanskot

Och med förlov sagt, han är lite väl anskrämlig att ha i källaren som kuriosum. Jag får fundera lite över hans kommande öde. För trots allt skötte han sina uppgifter till min fulla belåtenhet.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.